blank

Prăbușirea avionului China Eastern, de pe zborul MU5735, a fost provocată intenționat!

0 1.045

Datele recuperate din cutia neagră a avionului Boeing 737-800 China Eastern Airlines, de pe zborul MU5735, indică faptul că cineva din cockpit a prăbușit avionul inten, potrivit unui raport al Wall Street Journal.

Citând persoane familiare cu evaluarea preliminară a incidentului făcută de oficialii americani, Wall Street Journal raportează că descoperirile inițiale sugerează că aeronava a fost pusă în mod deliberat într-o poziție fatală.

Avionul China Eastern Boeing 737-800 zbura din Kunming către Guangzhou, pe 21 martie 2022, când s-a prăbușit brusc de la altitudinea sa de croazieră de 29.000 ft, ucigând toate persoanele aflate la bord – 132 de pasageri și echipaj. 

Oficialii americani implicați în investigație s-au concentrat pe acțiunile unui pilot, deși nu exclud posibilitatea ca altcineva să pătrundă în cabina de pilotaj și să provoace prăbușirea, a raportat WSJ, citând persoane din anchetă.

Sunt informații dintr-un raport preliminar, dar ancheta continuă și mai sunt multe informații de corelat. Administrația Federală a Aviației (FAA) și Consiliul Național de Siguranță a Transporturilor (NTSB) nu au răspuns imediat la întrebările mass-media și nu au lansat încă declarații oficiale cu privire la posibila cauză.

Așteptăm raportul final!

Leave A Reply

Your email address will not be published.