Wizz Air aniversează 5 milioane de pasageri la Timișoara

0 235

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă* din Europa, anunță că a transportat 5 milioane de pasageri în ultimii 14 ani către și dinspre Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara.

Pentru a marca această ocazie, pasagerul cu numărul 5 milioane, care a călătorit cu un zbor de la Londra la Timișoara, a fost premiat cu un voucher cadou pentru zboruri din rețeaua WIZZ.

De la primul său zbor din Timișoara în 2008, compania aeriană a investit continuu în rețeaua de rute care leagă orașul de restul Europei. Astfel, un an mai târziu, în 2009, Wizz Air și-a deschis baza de la Timișoara, alocând 2 aeronave și lansând 19 rute către 7 țări în următorii ani.

Prin extinderea rețelei sale și prin rutele cu tarif redus, Wizz Air își dovedește angajamentul în zonă, prin stimularea pieței locale de muncă specifică aviației și industriilor conexe, precum și prin stimularea relațiilor economice cu alte țări europene.

Compania aeriană se angajează să-și extindă operațiunile în întreaga rețea, pe măsură ce industria revine la capacitatea de dinaintea pandemiei. Cu rute care conectează întreaga Europă, românii vor putea călători prin intermediul rutelor Wizz Air la tarife reduse către cele mai interesante destinații, fie că este vorba de vacanțe însorite, city break-uri în orașe celebre sau vizitarea prietenilor și familiei.

Dorind să marcheze această ocazie și să-și răsplătească pasagerii, compania aeriană i-a pregătit o surpriză norocosului pasager cu numărul 5 milioane care a călătorit pe ruta Londra-Timișoara. Pasagerul cu numărul 5 milioane, Veciunca Petru, zbura de la Londra la Timișoara și a primit vestea la bordul aeronavei. După debarcare, domnul Veciunca a primit un premiu ce constă într-un voucher cadou pentru zboruri din rețeaua WIZZ și a fost invitat să ia parte la o ședință foto alături de membrii echipajului și de reprezentanți ai aeroportului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.