KLM si Delta Air Lines vor opera zboruri fără carantină între Atlanta și Amsterdam. Vezi procedura!

0 655

Din 15 decembrie, KLM si Delta Air Lines vor opera zboruri fără carantină între Atlanta și Amsterdam. Pasagerii vor fi testați de COVID-19.Delta Air Lines și KLM vor lucra cu Aeroportul Internațional Schiphol din Amsterdam, guvernul olandez și cu Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta pentru ca pasagerii testați de COVID-19 și eligibili pentru zboruri să evite carantina.

Vor fi 4 zboruri săptămânale incluse în acest program pilot, Delta și KLM operând câte două rotații fiecare. În prezent, KLM operează un zbor zilnic spre Atlanta (KL623), în timp ce Delta are 2 curse zilnice spre Amsterdam (DL72 și DL74).

Vă reamintim că Delta Air Lines a încheiat un parteneriat similar cu Aeroporti di Roma pentru zborurile operate între Atlanta și Roma, din 19 decembrie.

Doar pasagerii cu rezultate negative vor putea să călătorească.

Pasagerii, care doresc să călătorească din SUA spre Olanda, vor trebui să facă un test PCR cu 5 zile înainte de plecare și să se auto-izoleze până în ziua călătoriei.

De asemenea, vor trebui să facă un test rapid cu antigen înainte de decolare (pe aeroportul din Atlanta), dar și un test PCR la aterizarea Aeroportul Internațional Schiphol (AMS).

Dacă toate testele sunt negative, călătorii sunt scutiți de carantina obligatorie la sosirea în Olanda. Această procedură este valabilă numai pentru cetățenii care călătoresc din motive esențiale (muncă, sănătate sau educație).

Trebuie să luați în considerare restricțile impuse în orașele / țările de destinație dacă vă veți afla doar în tranzit pe aeroportul din Amsterdam.

Leave A Reply

Your email address will not be published.