Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Delta Air Lines vrea sa introduca zboruri ”fara carantina” intre SUA si Italia.

0 471

Delta Air Lines are în plan relansarea conexiunilor dintre SUA și Europa, in special spre Italia. Iar planul cuprinde ca zborurile să fie fără carantinarea pasagerilor la destinație. Cum va fi posibil?

Delta Air Lines în parteneriat cu Aeroportul Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson (ATL) și Aeroporti di Roma – compania care gestionează Aeroportul Roma-Fiumicino (FCO) și Aeroportul Roma-Ciampino (CIA) – va elabora un plan de testare de COVID-19 al pasagerilor pentru a putea relansa zborurile directe intre SUA și Italia.

Delta Air Lines intenționează să opereze zborurile începând cu 19 decembrie 2020. Pasagerii, care doresc să călătorească din Sua spre Italia, vor trebui să facă un test PCR cu 72 de ore înainte de plecare, un test rapid înainte de decolare (pe aeroportul din Atlanta) și un test rapid la aterizarea pe Aeroportul Internațional Fiumicino (FCO). Pasagerii, care vor zbura din Italia în SUA, vor trebui să respecte aceeași procedură.

Dacă toate testele sunt negative, călătorii sunt scutiți de carantina obligatorie la sosirea în Italia sau în SUA. Această procedură este valabilă numai pentru cetățenii din SUA, din Italia sau din țările Uniunii Europene (UE) care călătoresc din motive esențiale (muncă, sănătate sau educație).

Zborurile dintre SUA și țările Uniunii Europene au fost suspendate în martie 2020.

Cu toate acestea, planurile sunt încă în faza preliminară. Transportatorul din Atlanta va putea relua zborurile numai după ce guvernul italian va emite un decret care va permite călătoriile internaționale spre SUA. Delta se așteaptă ca acest lucru să fie realizat „în curând”.

Guvernul Statelor Unite intenționează, de asemenea, să ridice interdicția de călătorie pentru țările UE. Se dorește creșterea profitului companiilor aeriene astfel încât să supraviețuiască lunilor de iarnă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.