RYANAIR a deschis baza de la Aeroportul Paris-Beauvais (BVA)

0 1.282

Pe 3 decembrie 2020, Ryanair, cel mai mare transportator low-cost din Europa, a deschis baza de la Aeroportul Paris-Beauvais (BVA). Aceasta este a 4-a bază din Franța, după cele deschise la Toulouse (TLS), Bordeaux (BOD) și Marseille (MRS).

Ryanair a alocat 2 aeronave bazei de la Paris, ceea ce înseamnă o investiție de 200 de milioane de dolari. De la noua bază, RYANAIR va opera 105 zboruri săptămânale pe 28 de rute, care vor lega Paris-Beauvais de 32 de destinații din 13 țări europene.

Vor si zboruri spre destinații de vacanță: Alicante, Bari, Faro și Salonic. Dar și spre centre de afaceri și universitare, cum ar fi: Dublin, Lisabona, Milano, Madrid și Barcelona.

Compania aeriană nu a specificat ce tip de avioane sunt alocate bazei din Paris. Pot fi tradiționalele avioane Boeing 737-800 sau Airbus A320 din flota Laudamotion. Din informațiile noastre, RYANAIR a alocat 2 avioane 737-800, unul dintre ele având indicativul 9H-QBE.

Noua bază de la Paris marchează și un moment important în istoria companiei aeriene RYANAIR, fiind prima deschisă în vremea pandemiei de COVID-19.

Leave A Reply

Your email address will not be published.