blank

Virgin Atlantic retrage ultimul Boeing 747-400 din flota sa, prilej cu care oferă o experiență unică pasionaților de aviație

0 1.357

Virgin Atlantic deschide ușile ultimului Boeing 747-400 pentru o experiență unică. Pe măsură ce aeronavele Boeing 747-400 sunt retrase pentru a face loc aeronavelor Airbus A350-1000 și Boeing 787-9, mai noi si mai economice, Virgin Atlantic oferă iubitorilor de aviație o șansă unică de a urca la bordul acestei aeronave grandioase.

Începând cu 7 decembrie 2020, ora 09:00, Virgin Atlanci va pune în vânzare biletele pentru această ultimă experiență la bordul unui Boeing 747-400. Vor fi locuri limitate din cauza pandemiei de COVID-19. Prețul unul bilet va fi de 50 de lire sterline. Puteți accesa https://virg.in/747experience pentru mai multe detalii.

O experiență unică la bordul ultimului Boeing 747-400 Virgin Atlantic

Pe durata a 3 ore, oaspeții se vor bucura de o experiență unică la bordul avionului Boeing 747-400 Virgin Atlantic. în prețul biletului fiind incluse:

  • Șampanie pe puntea superioară a aeronavei;
  • Experiență culinară în regim à la carte de lux, cu trei feluri de mâncare, inspirată din bucătăria de la bordul avioanelor Virgin Atlantic, la Clasa Business
  • Un tur exclusive către zonele interzise publicului, în mod normal (camerele echipajelor de cabină și ale piloților, cala sau chiar cockpit-ul).
  • O fotografie cu unul dintre motoarele roșii ale aeronavei, ca amintire.
  • Cei prezenți vor putea asculta experiența de viața la manșa aeronavei ”Queen of the Skies” chiar de la piloții companiei aeriene, inclusiv de la capitanul Yvonne Kershaw, prima femeie pilot de Boeing 747.

Piloți, membri ai echipajului de cabină, dar și ingineri care au avut oportunitatea să lucreze pe aeronava Boeing 747 vor fi prezenți pentru a povesti experiențele lor la bordul celebrului jumbo jet.

Veniturile din vânzarea biletelor vor fi donate către The Trussell Trust, care sprijină o rețea de bănci de alimente și oferă hrană de urgență și sprijin în Marea Britanie.

Ultimul Boeing 747-400 din flota Virgin Airlines, înmatriculat G-VROY, va decola pentru ultima dată de pe aeroportul Heathrow pe 16 decembrie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.