blank

Inimi zburătoare desenate de avioane

Tot mai multe companii aeriene marchează momentele importante de peste an prin zboruri speciale.

0 1.143

De Ziua Îndrăgostiților, tot mai multe avioane desenează inimi ”zburătoare”. Cea mai recentă inimă a fost desenată în zbor de un Airbus A330 Virgin Atlantic.

Inimi ”zburătoare”

G-VMIK-Full-Track

Aeronava Airbus A330-200 (G-VMIK) Virgin Atlantic a operat un zbor de antrenament în Marea Britanie. Piloții au decis să-și exprime dragostea pentru aviație prin desenarea inimii deasupra coastei britanice.

De-a lungul timpului, au mai fost desenate și alte inimi. În 2015, o aeronavă Air Malta a desenat 2 inimi deasupra Maltei pentru a marca căsătoria a doi dintre angajații companiei.

Malta-Hearts

Pe 21 mai 2017, Cathay Pacific a operat un zbor special de Ziua Comunității, invitând 100 de copii și familiile lor la bordul unui Boeing 777-300. Zborul a durat 90 de mine și a fost operat în apropiere de Hong Kong. Evident că nu a lipsit și inimioara.

Cathay-Community-Flight-Playback

Un alt zbor special a fost operat pe 3 septembrie 2017. Air New Zealand a invitat 50 de copii cu probleme grave de sănătate, cum ar fi cancerul și boli de inimă, la bordul unui Boeing 787-9 Dreamliner. Aeronava a zburat 480 de kilometri și a desenat o inimă mare peste Noua Zeelandă.

ANZ-Koru

Info by flightradar24.com!

În cei 6 ani de Airlines Travel, am mai scris și despre alte desene zburătoare: ”Merry Xmas” de la un pilot din Germania; Un Boeing 787-8 Dreamliner a ”desenat” în zbor un Dreamliner; Boeing 747-8 Freighter vopsit în livery Seattle Seahawks şi un “12” perfect.

Leave A Reply

Your email address will not be published.