Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Boeing 747-8 Freighter vopsit în livery Seattle Seahawks şi un „12” perfect (foto/video)

2 894

Pe 29 ianuarie 2014, Boeing a prezentat o aeronavă cargo 747-8F în culorile Seattle Seahawks, campioana National Football Conference (NFC). Aceasta urmează să joace marele meci pentru titlul National Football League (NFL) cu Denver Broncos, campioana American Football Conference (AFC). Super Bowl XLVIII va avea loc pe 2 februarie şi se va juca pe stadionul MetLife, East Rutherford, New Jersey.

Boeing 747-8 Freighter vopsit în livery Seattle Seahawks

Boeing-747-8-Freighter-Seattle-Seahawks-2

Poate vă întrebaţi care e legătura dintre Boeing 747-8F şi Seahawks. Boeing, unul dintre cei mai mari producători de aeronave la nivel global, este sponsor al echipei Seattle Seahawks de mai bine de 10 ani, iar anul acesta au dorit să vină cu mesaj special de încurajare pentru echipa favorită.

Boeing-747-8-Freighter-Seattle-Seahawks

Aeronava 747-8F pictată este deţinută de Boeing şi folosită la testele de zbor. Livery-ul special cuprinde logo-ul Seattle Seahawks, iar pe ampenajul vertical este pictată cifra „12” din respect pentru fanii echipei. Echipele din fotbalul american, la fel ca cele din fotbalul european, sunt formate din 11 jucători plus rezerve, iar al 12-lea jucător de pe teren este publicul.

12_flightpath

Pe 30 ianuarie, avionul Boeing 747-8F a zburat pentru prima dată în noul livery. Zborului BOE12 a fost unul mai special. Aeronava a decolat de la baza Boeing Field, a zburat peste Space Needle şi CenturyLink Field, Seattle, casa celor de la Seahawks şi apoi a scris cifra „12” în zbor, un salut pentru fanii Seahawks. Este de apreciat modul în care Boeing susţine această echipă, chiar dacă pentru unii poate însemna risipă de carburant.

Leave A Reply

Your email address will not be published.