”Merry Xmas” de la un pilot din Germania

0 803
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.
()

Spiritul Crăciunului i-a cuprins și pe piloți. În Germania, pilotul unui avion ultraușor de tipul Remos GXiS (D-EPDC) a scris în zbor ”Merry Xmas”. Un mod inedit de a transmite ”Crăciun Fericit” tuturor!

Craciun-Fericit-pilot-Germania
Foto: www.flightradar24.com

De-a lungul timpului, piloții au folosit acest mod de a desena în zbor diferite mesaje sau figurine. Pe 3 decembrie 2016, tot în Germania, pilotul unui Robin DR-400/180 Regent (D-EFHN) și-a salutat fanii printr-un ”Hello” scris pe cer.

pilotul-saluta-hello

În martie 2016, același pilot a fost surprins de Flightradar 24 în timp ce ”desena” conturul unui avion și semnătura sa.

avion-desenat-si-semnatura-in-zbor

inima-desenata-pe-cer

Pe 30 ianuarie 2014, avionul Boeing 747-8F a zburat pentru prima dată în noul livery Seattle Seahawks. Zborului BOE12 a fost unul mai special.

12 in zbor

Aeronava a decolat de la baza Boeing Field, a zburat peste Space Needle şi CenturyLink Field, Seattle, casa celor de la Seahawks şi apoi a scris cifra „12” în zbor, un salut pentru fanii Seahawks.

Și exemplele pot continua! Dacă surprindeți asemenea mesaje pe Flightradar24, nu ezitați să ne anunțați.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.