blank

Iberia introduce aplicația VeriFly pentru cursele spre destinațiile din America.

0 590

Clienții Iberia care călătoresc spre destinațiile din Statele Unite pot folosi aplicația VeriFLY pentru a economisi timp și pentru a evita problemele în aeroport. Aplicația verifică dacă declarația pe proprie răspundere și certificatul testului de COVID-19 solicitat de autoritățile sanitare din SUA îndeplinesc standardele.

Proiectul pilot a început pe 23 februarie și va dura două luni. Inițial aplicația VeriFLY va fi utilizată doar de pasagerii care călătoresc din Spania spre New York sau Miami.

Aplicația VeriFLY este concepută pentru ca pasagerii Iberia să poată verifica cu ușurință dacă dispun de documentația medicală de care au nevoie pentru a fi admiși în țările de destinație, într-un moment în care cerințele se schimbă frecvent și variază de la o țară la alta.

Proiectul pilot a început pe 23 februarie și va dura două luni.

Utilizarea aplicației VeriFLY rămâne opțională pentru moment, iar pasagerii Iberia pot continua să prezinte documentele de sănătate pe hârtie la ghișeul de check-in, dacă preferă astfel.

Aplicația VeriFLY poate fi descărcat atât pe iOS, cât și pe Android, și este foarte simplu de utilizat. Pasagerii trebuie doar să:

  • Descarce aplicația, să se înregistreze și să adauge o fotografie.
  • Să aleagă destinația și numărul zborului
  • Să încarce rezultatele testului COVID-19 și să semneze declarația pe proprie răspundere necesară tuturor pasagerilor.

Atunci când există vreo problemă, clientul este informat imediat ca acesta să o poată rezolva, înaintea zborului. Când aplicația stabilește că toate cerințele au fost îndeplinite, clientul este informat că primește permisiunea de zbor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.