blank

Iași – Madrid și Suceava – Bruxelles cu Wizz Air

2 934

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, anunță introducerea a două noi rute din România spre Spania și Belgia. Românii pot călători de acum de la Iași spre Madrid, în Spania, și de la Suceava spre Bruxelles, în Belgia. Biletele pentru cele două rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând de la 99 RON per segment.

Iași – Madrid cu Wizz Air.

Zborurile vor fi operate în zilele de joi și duminică, începând cu data de 2 decembrie.

W6 3691 Iași 06:10 – 09:10 Madrid
W6 3692 Madrid 09:45 – 13:35 Iași

Suceava – Bruxelles cu Wizz Air.

Zborurile vor fi operate în zilele de marți și sâmbătă, începând cu data de 4 decembrie.

W6 3623 Suceava 15:45 – 17:30 Brussels
W6 3624 Brussels 18:05 – 21:40 Suceava

Aceste noi rute vin în completarea zborurilor deja operate de la aeroporturile din România spre destinații din Spania și Belgia, populare printre români. Astfel, pasagerii români vor putea să călătorească spre două dintre cele mai încântătoare capitale europene.

Călătoriți în siguranță cu Wizz Air.

Wizz Air își menține poziția din vârful industriei spunând „da zborurilor” și implementând măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a-și proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA din fiecare aeronavă Wizz Air filtrează 99.97% dintre virusurile și bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air respectă reglementările de distanțare fizică, sprijină un mediu ultra-curat la bordul aeronavelor și reduc orice interacțiune sau contact fizic neesențial dintre oameni, astfel încât pasagerii WIZZ să se poată simți încrezători că zboară în siguranță spre destinație.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Leave A Reply

Your email address will not be published.