Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, dar pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect.

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

HiSky a pus în vânzare biletele de avion spre Milano și Londra de la Aeroportul Internațional Baia Mare

0 122

Începând din 10 noiembrie, maramureșenii pot achiziționa bilete pentru zborurile Baia Mare – Bergamo (Milano – Italia) și Baia Mare – Stansted (Londra – Anglia). Pentru cursa Baia Mare – Stansted, zborurile vor debuta în data de 18 decembrie și vor fi operate în fiecare miercuri și sâmbătă, iar prețurile biletelor încep de la 39.99 euro per zbor.

Cursa Baia Mare – Bergamo va fi operată începând cu data de 20 decembrie, în fiecare zi de luni și vineri a săptămânii, iar prețurile biletelor încep de la 30.83 de euro per zbor.

Cursa Baia Mare – Beauvais (Paris – Franța) va fi operată de pe Aeroportul Maramureș începând cu data de 8 aprilie 2022.

Biletele se pot achiziționa direct de pe site-ul companiei, respectiv www.hisky.aero și la agențiile partenere. Consiliul Județean Maramureș a făcut eforturi mari pentru realizarea acestui obiectiv, iar acum maramureșenii vor putea beneficia, pentru prima dată de la ultimul zbor extern din 2009, de zboruri internaționale regulate, direct de pe Aeroportul Maramureș. HiSky va opera zboruri internaționale din Baia Mare spre Milano, Londra și Paris în baza unui ajutor de stat în valoare de 800 000 EURO.

Faptul că putem anunța punerea în vânzare a biletelor pentru primele zboruri externe, regulate, de pe Aeroportul Internațional Maramureș este un pas foarte important, atât pentru dezvoltarea județului și creșterea Aeroportului Maramureș, cât și pentru bunăstarea maramureșenilor, care au așteptat de multă vreme operarea de zboruri externe de pe aeroportul nostru, cu precădere spre aceste destinații.În continuare, vom face eforturi și vom munci pentru a dezvolta aeroportul prin construcția unui nou terminal de pasageri și prin operarea de noi curse internaționale spre destinații dorite de maramureșeni.”, a declarat Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș.

Leave A Reply

Your email address will not be published.