Germanwings suspendă trei rute din Berlin, inclusiv Bucureşti

0 381

Germanwings, companie aeriană low-cost şi parte a Lufthansa Group, a anunţat că va suspenda trei rute cu plecare din Berlin – Geneva, Stockholm și București.

Cele 5 zboruri săptămânale operate pe ruta Berlin (Tegel) – Geneva vor fi suspendate din 5 ianuarie. Cele trei zboruri săptămânale operate cu aeronave Airbus A319, pe ruta Berlin (Tegel) – Bucureşti, vor fi suspendate din 7 ianuarie 2014. Din 6 ianuarie, vor fi scoase şi zborurile de pe ruta Berlin (Tegel) – Stockholm. Operatorul low-cost va face o evaluare a rutei Berlin – Bucureşti şi ia în calcul reintroducerea zborurilor din sezonul de vară 2014.

Conform planului anunţat de Lufthansa Group la începutul acestui an, noul Germanwings va prelua o parte din rutele operate de Lufthansa. Va opera o flotă formată din 90 de avioane spre 110 destinaţii europene şi speră la transportarea de până la 20 de milioane de pasageri anual. La vremea respectivă, au anunţat că nu vor ieşi de pe piaţa din România, ba chiar au planuri de extindere. Se pare că uneori socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg.

Din ianuarie 2014, AirBerlin va fi singurul operator aerian care va opera zboruri zilnice pe ruta Berlin (Tegel) – Bucureşti, tarife de la 99 EUR dus-întors cu toate taxele incluse.

bucuresti_berlin_airberlin

Leave A Reply

Your email address will not be published.