Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Happy Tour anunţă preţuri reduse de Early Booking şi Black Friday

0 340

La finalul Târgului de Turism al României, ce s-a desfăşurat în perioada 14-17 Noiembrie la Romexpo, Happy Tour anunţa epuizarea locurilor pe charterul special cu destinaţia Mauritius, pentru Anul Nou, dar şi noutăţile în materie de vacanţe pentru anul 2014.

În sezonul de vară 2013, Happy Tour a operat zboruri charter din București, Bacău și Cluj către Antalya, principala destinație de vacanță din Turcia, către insulele Greciei – Creta, Rhodos, Kos, Corfu, Santorini și Mykonos și către plajele Spaniei din Mallorca sau Tenerife.

Destinațiile Madeira, Cipru sau Dubai au fost vedetele anului turistic 2013, Happy Tour operând serii de grupuri cu plecări săptămânale pe tot parcursul anului.

Pentru petrecerea Anului Nou, Happy Tour a prezentat turiștilor o premieră pe piața turismului românesc – zbor charter către Mauritius, toate cele 50 de locuri disponibile fiind în acest moment epuizate. Prețul mediu al unei vacanțe în Mauritius de Anul Nou a fost de 2.800 de euro locul în camera dublă, cu avion și cazare 7 nopți la un hotel de 5 stele, în regim de demipensiune.

Noutățile sezonului 2014, prezentate cu ocazia Târgului de Turism al României, sunt zborul charter către Bodrum – Turcia, Chania – partea de vest a Insulei Creta și serii de grupuri în perioada ianuarie – martie 2014 în Insulele Capului Verde, pentru iubitorii de destinații exotice.

„Cei care au vizitat standul nostru la târgul de turism au putut face deja rezervări pentru vacanțele de vară, bucurându-se de reduceri de tip Early Booking de până la 35%. Până la sfârșitul lunii Noiembrie îi așteptăm pe cei care nu au ajuns la târg să ne contacteze pentru a beneficia de reducerile încă valabile pentru vacanțele din sezonul viitor. Mai mult, pe 29 Noiembrie am pregătit o zi de Black Friday cu prețuri reduse la majoritatea pachetelor de călătorie. Ofertele vor fi valabile în ziua de vineri, 29 noiembrie 2013, începând cu ora 0:00 și până la ora 23:59, la rezervările făcute în agențiile Happy Tour.”

a declarat Mădălina Grosu, Product Manager, Happy Tour.

Prestige Tours, par te a grupului Happy Tour Group, pregăteşte Early Black Friday pentru Kenya plus multe alte oferte speciale. Reducerile Prestige Tours se adreseaza în special agenţiilor de turism partenere care colaborează cu tour-operatorul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.