Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Formular de triaj COVID, la intrarea în România. Completați-l înainte de a ajunge la punctul de control DSP!

2 11.725

La intrarea în România, toate persoanele trebuie să completeze un formular de triaj COVID care trebuie predat apoi unui reprezentant DSP aflat în aeroport sau la punctul de frontieră.

Primul pas este completarea numărului de telefon, la care va fi primit un sms cu un cod unic de validare pentru a putea completa formularul. Informațiile care trebuie completate în formularul de triaj necesar la intrarea în România sunt: nume, prenume, CNP, data nașterii, țara din care vine persoana respectivă.

Formularul de triaj este de fapt o declarație prin care persoana respectivă ia la cunoștință dacă trebuie să stea în izolare sau carantină, iar în acest caz trebuie să menționeze adresa în care va sta în această perioadă.

Cei vaccinați împotriva Covid-19 nu trebuie să stea în carantină dacă vin în România din zone aflate pe lista galbenă sau pe cea roșie. Însă, spre deosebire de lista galbenă, cei care vin din țări de pe lista roșie nu sunt scutiți de carantină dacă prezintă un test PCR negativ. Cei care vin din zona verde nu mai au nevoie de niciun fel de document.

Pe 15 iulie, România a actulizat lista cu risc epidemiologic: roșu, galben, verde!

2 Comentarii
  1. Ionut says

    Ce se intampla daca venim dintr-o tara verde cu escala in tara rosie , se mai impune carantina sau trebuie dovedit cu biletul de avion intoarcerea din tara verde pt a scapa de carantina ?

    1. Sorin says

      Daca nu iesiti din zona de tranzit, ar trebui sa nu fie problema. Doar ca va expuneti alaturi de cei ce vin din zona rosie si posibil ca DSP sa nu tina cont atata timp cat avionul figureaza ca vine din zona rosie. Luati legatura cu DSP pentru detaliile fine.

Leave A Reply

Your email address will not be published.