blank

Fly Lili are un debut anevoios la Brașov, cu numeroase zboruri anulate!

0 117

Fly Lili, una dintre companiile tinere din România, a început cu stângul operarea zborurilor de la Brașov. Planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din teren. Din cauza unor întârzieri apărute la înmatricularea noilor aeronave, Fly Lili s-a văzut nevoită să anuleze inaugurarea unor rute și chiar anularea zborurilor proaspăt lansate.

Conform sistemului de rezervări, Fly Lili anulează zborurile frecvente din Brașov spre noile destinații: până pe 14 iulie 2024 pentru Nuremberg, Roma și Salonic: până pe 15 iulie pentru Munchen și Stuttgart; până pe 21 iulie pentru Bologna și Milano. Cursele din Brașov spre Istanbul vor debuta pe 2 august 2024.

Flota Fly Lili este formată din două aeronave Airbus A320 (YR-LIA și YR-LIB), ambele operaționale și folosite pe diferite zboruri charter și de linie. În viitorul apropiate, alte 5 avioane A319 vor intra în flota Fly Lili (YR-LIC, YR-LID, YR-LIE, YR-LIF, YR-LIG).

În contextul zborurilor anulate de la Brașov, pasagerii afectați au dreptul la compensații financiare de 250 euro / 400 euro, pe lângă celelalte drepturi de pasageri aerieni europeni.

Leave A Reply

Your email address will not be published.