blankblank

Wizz Air anunță reluarea zborurilor din Bacău spre Roma!

0 83

Wizz Air este încântată să anunțe o nouă rută care va conecta Bacăul de Roma Fiumicino. Această nouă rută va fi operată de patru ori pe săptămână, în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică, cu bilete începând de la doar 129 RON. Biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a Wizz Air.

Începând cu luna octombrie, pasagerii din regiunea Bacăului pot vizita cu ușurință unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa, se pot reconecta cu familia și cei dragi și se pot cufunda în bogatul patrimoniu cultural al Romei.

Roma, Orașul Etern, se mândrește cu o multitudine de locuri care trebuie vizitate și care promit să captiveze fiecare călător. Explorați impresionantul Colosseum, plimbați-vă printre ruinele antice ale Forumului Roman și minunați-vă de frumusețea uluitoare a Bazilicii Sfântul Petru din Orașul Vatican. Plimbați-vă pe străzile fermecătoare din Trastevere, aruncați o monedă în renumita Fântână Trevi și delectați-vă cu bucătăria italiană autentică în trattoriile locale.

Compania aeriană a pus în vânzare peste 99.000 de locuri în acest an pentru rută și este încântată să-și întâlnească călătorii în drum spre Roma.

RutăZileDe la*Începând cu
Bacău – Roma Fiumicinomarți, joi, sâmbătă, duminică129 RON29 octombrie 2024
Leave A Reply

Your email address will not be published.