blankblank

Amenințare cu bombă la aeroportul Chișinău: Pasagerii cursei TAROM, de pe ruta Chișinău – București, s-au îmbarcat în siguranță!

0 147

Compania TAROM informează că pasagerii zborului pe ruta Chișinău – București au realizat în siguranță procedura de îmbarcare în avion, după ce amenințarea cu bomba primită de Aeroportul Internațional Chișinău a fost încadrată ca fiind falsă, iar activitatea aeroportului a fost reluată.

În această după-amiază, după primirea unei amenințări cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău, personalul aeroportuar și pasagerii au fost evacuați din terminal în condiții de siguranță, serviciile de urgență intervenind la fața locului. Amenințarea a fost confirmată ca fiind falsă de către Poliția de Frontieră.

Echipa TAROM a tratat situația cu celeritate pentru securitatea pasagerilor, iar după procedurile de verificare ale autorităților și reluarea activității în aeroport au realizat formalitățile de îmbarcare pentru zborul către București.

De asemenea, compania TAROM informează că restricțiile din domeniul aviatic din această perioadă generate de situația meteo, la care se adaugă capacitatea de furnizare a serviciilor de trafic aerian specific fiecărui aeroport în parte, pot genera modificarea programului de zbor, întârzieri și chiar anulări pentru cursele regulate.

Compania TAROM depune toate eforturile și ia măsurile necesare pentru a reduce impactul pe care această situație l-ar putea avea în planul de călătorie al pasagerilor afectați, iar aceștia vor fi informați despre noile aranjamente de zbor. Pentru informații suplimentare, pasagerii pot contacta centrul de suport TAROM la numerele de telefon: (004) 021 9978, (004) 0800500 131 (TelVerde), (004) 0371 529 000 sau pe oricare dintre adresele de email: [email protected], [email protected]

Leave A Reply

Your email address will not be published.