Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Evacuarea pasagerilor din aeronava Boeing 777-200ER Asiana Airlines

1 648

Un martor a surprins în imagini evacuarea pasagerilor din aeronava Boeing 777-200ER Asiana Airlines. Aceasta a ratat aterizarea pe aeroportul din San Francisco, lovindu-se de digul din capătul pistei. Zborul 214 Asiana, de pe ruta Seul – San Francisco, transporta 307 persoane (16 membri ai echipajului şi 291 de pasageri). În urma accidentului, 2 persoane au murit, 182 au fost rănite, iar 123 de pasageri au scăpat fără leziuni.

Observaţi cum sunt deschise doar 2 tobogane, iar pasagerii fug cât mai departe de avion. Conform acestei filmări, evacuarea s-a făcut în timpul de aur de 90 de secunde. Însă evacuarea a fost făcută cu dificulate. Au fost folosite doar 2 tobogane din 6.

Citiţi: Zborul 214 Asiana Airlines şi ratarea aterizării avionului Boeing 777-200ER pe pista 28L a aeroportului din San Francisco

Ancheta este în desfăşurare. Deborah Hersman, preşedinte NTSB, conduce echipa de investigare. Vom reveni cu verdictul final.

Leave A Reply

Your email address will not be published.