Emirates zboară spre aproape 40 de destinații, fără carantină

0 185

Cererea pentru călătoriile de vară a crescut. Germania, Austria și Elveția au redeschis granițele pentru turism, iar Emirates se pregătește să profite de acest lucru cu tarife speciale și mai multe zboruri spre unele dintre cele mai populare orașe din cele trei țări.Călătorii din Emiratele Arabe Unite pot alege să călătorească în peste 30 de orașe pentru vacanța lor de vară, fără restricții de carantină. În plus, clienții pot beneficia de pachete speciale Emirates Holidays, începând de la 2.859 AED de persoană, pentru un sejur de cinci nopți. Tarifele speciale au fost prelungite până la 11 iulie 2021, pentru călătorii până la 28 februarie 2022.

Emirates zboară spre aproape 40 de destinații, fără carantină.

Călătorii din Emiratele Arabe Unite își pot rezerva vacanța cu Emiratele în Elveția, cu tarife speciale: la Geneva, la clasa Economy, pentru 2.475 AED și 13.335 AED la clasa Business. Zborurile spre Zurich încep de la 2.275 AED, la clasa Economy, și 12.335 AED, la clasa Business. Emirates a intensificat operațiunile spre Zurich, operând zboruri zilnice și utilizând aeronave de tip Airbus A380 pe această rută.

Cei care doresc să călătorească la Viena o pot face, achiziționând bilete la terife speciale, începând de la 2.185 AED, la clasa Economy, și 10.895 AED, la clasa Business. În prezent, Emirates zboară zilnic spre capitala Austriei, utilizând aeronave de tip Airbus A380. Vizitatorii din Emiratele Arabe Unite vor putea călători în Austria fără carantină, dar doar dacă au vaccinul complet, din oricare dintre cele șase vaccinuri recunoscute de OMS.

În Germania, clienții din Emiratele Arabe Unite se pot bucura de tarife speciale spre München, de la 2.395 AED, la Economy, și 11.015 AED, la Business, și spre Frankfurt, de la 2.385 AED, la Economy, și 11.055 AED, la clasa Business. Emirates zboară cu Airbus A380 atât spre Frankfurt, cât și spre München. Rezideții și ce4tățenii vaccinați din EAU pot intra în Germania, fără carantină, dacă au primit o doză completă de vaccin. Acesta trebuie să fie aprobat de Agenția Medicală Europeană (EMA) și trebuie să fi fost efectuat cu cel puțin 14 zile înainte de vizită.

Călătoriți în siguranță cu Emirates.

Politicile de rezervare ale Emirates oferă clienților flexibilitate și încredere în planificarea călătoriilor. Cei ce vor achiziționa un bilet Emirates pentru călătoria pe sau înainte de 30 iunie 2021, se pot bucura de termene și opțiuni generoase de rezervare.

Dacă trebuie să își schimbe planurile de călătorie, pasagerii au opțiunea de a-și schimba datele de călătorie sau de a prelungi valabilitatea biletului pentru 2 ani, fără alte costuri adiționale. Mai multe detalii puteți găsi pe https://www.emirates.com/ae/english/help/covid-19/ticket-options/

Toți clienții Emirates pot călători cu încredere, utilizând prima asigurare de călătorie cu risc multiplu din industria aeriană și acoperirea COVID-19. Această acoperire este oferită de Emirates pentru toate biletele cumpărate începând cu 1 decembrie 2020, fără costuri suplimentare pentru clienți.

Clienții Emirates, care au nevoie de un certificat de testare PCR COVID-19 înainte de plecarea din Dubai, pot beneficia de tarife speciale la clinicile din Dubai, prezentând pur și simplu biletul sau permisul de îmbarcare. Testarea la domiciliu sau la birou este, de asemenea, disponibilă, cu rezultate în 48 de ore. Mai multe informații pe www.emirates.com/flytoDubai

Leave A Reply

Your email address will not be published.