Qatar Airways sărbătorește 10 ani de zboruri spre Canada

0 116

Qatar Airways a marcat o etapă importantă în istoria cu Canada, sărbătorind 10 ani de la zborul inaugural între Doha și Aeroportul Internațional Montréal-Trudeau (YUL). Călătoria companiei aeriene în Canada a început în iunie 2011, cu trei zboruri săptămânale către Montréal, extinzându-se ulterior la patru rotații pe săptămână în decembrie 2018 și ajungând apoi la un serviciu zilnic, în februarie 2021.

Qatar Airways nu a încetat să zboare spre Montréal în toată perioada de pandemie, iar compania aeriană continuă să ofere o posibilitate de călătorie pentru canadienii care se întorc acasă din întreaga lume. După ce a lucrat îndeaproape cu Guvernul Canadei și ambasadele sale la apogeul urgenței globale de sănătate, Qatar Airways a operat temporar și trei servicii săptămânale spre Toronto, în plus față de mai multe zboruri charter spre Vancouver, pentru a aduce acasă peste 44.000 de cetățeni canadieni și rezidenți blocați in strainatate.

În 2011, Qatar Airways a lansat ruta Doha – Montreal. 10 de ani de zboruri spre Canada.

De la zborul inaugural din iunie 2011, Qatar Airways a zburat de peste 3.400 de ori între Doha și Montréal, transportând peste 1 milion de pasageri spre destinații populare din Africa, Asia, Orientul Mijlociu și nu numai. Serviciul de la Montréal este în prezent operat cu aeronave de tip Airbus A350-900 de ultimă generație, eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, cu 36 de locuri la clasa Qsuite Business Class și 247 de locuri la clasa Economy. De asemenea, Qatar Airways Cargo transporta peste 100 de tone, în fiecare săptămână, în fiecare direcție, pe ruta Doha-Montréal-Doha.

Qatar Airways recunoaște importanța demonstrării conducerii ecologice pentru a salva planeta. Compania aeriană explorează în mod constant abordări durabile și investește în cele mai eficiente avioane – inclusiv Airbus A350 și Boeing 787 – subliniând angajamentul Qatar Airways de a atinge emisiile nete de carbon până în 2050. la fel cum încearcă să procedeze și Canada.

150 de cetățeni canadieni lucrează la sediul companiei din Doha sau în hub-urile din întreaga rețea.

Qatar Airways a consolidat angajamentul față de pasagerii canadieni în ultimii 10 ani. În ultimul timp, aceste eforturi au contribuit la creșterea conectivității globale a Canadei, pentru a sprijini redresarea turismului și a comerțului, pe măsură ce lumea va depăși pandemia globală care a creat provocări fără precedent pentru industria aviației.

În ciuda acestui fapt, Qatar Airways nu a încetat niciodată operațiunile și a lucrat cu sârguință pentru a duce oamenii acasă, în condiții de siguranță și fiabilitate pe tot parcursul crizei. Compania aeriană a adăugat opt destinații noi în ultimele 12 luni, inclusiv San Francisco și Seattle în SUA, Abidjan, Abuja, Accra și Luanda în Africa și Brisbane și Cebu în Asia Pacific. Pasagerii se pot aștepta la o conectivitate tot mai optimizată, deoarece compania aeriană lansează servicii spre Lusaka și Harare, începând cu 6 august 2021.

Qatar Airways plănuiește să ajungă la 140 de destinații deservite.

Transportatorul național al statului Qatar continuă să reconstruiască rețeaua globală, care se află în prezent la peste 120 de destinații, cu planuri de creștere la peste 140.

Qatar Airways a devenit prima companie aeriană globală din lume care a obținut prestigioasa clasificare de siguranță a companiilor aeriene de 5 stele COVID-19 de la Skytrax. Acest lucru urmează succesului recent al HIA ca primul aeroport din Orientul Mijlociu și Asia care a primit 5 stele Skytrax COVID-19 Safety Safety Rating.

Aceste recunoașteri asigură pasagerii din întreaga lume că standardele de sănătate și siguranță ale companiilor aeriene sunt la cel mai înalt nivel posibil.

Compania aeriană oferă opțiuni flexibile de rezervare a biletelor.

Qatar Airways oferă opțiunea de a modifica data zborului și oferă rambursări gratuite pentru toate biletele emise înainte de 30 aprilie 2021, pentru călătorii programate până la 31 decembrie 2021.

Politica de rezervare flexibilă a companiei oferă posibilitatea de a schimba biletele cu un voucher de călătorie cu o valoare suplimentară de 10% pentru toți clienții care rezervă călătorii prin qatarairways.com. Pentru termeni și condiții complete vizitați qatarairways.com/Flexibility.

.

Leave A Reply

Your email address will not be published.