Etihad Airways și EL AL au lansat un program de cooperare strategică

0 786

Etihad Airways, compania aeriană națională din Emiratele Arabe Unite, și EL AL Israel Airlines, compania aeriană națională a Israelului, au lansat astăzi rețeaua lor comună și acordul de loialitate reciprocă pentru cei care circulă frecvent. Aceasta se bazează pe Memorandumul de înțelegere (MOU) pe care companiile aeriene l-au semnat în 2020, în urma Acordurilor Abraham semnate de EAU și Israel.

Cursa se află deja în sistemul de rezervări, iar biletele pot fi deja achiziționate, pentru zboruri începând cu 18 iulie 2021. EL AL va adăuga codul „LY” la serviciul existent, operat de două ori pe săptămână, al Etihad între Abu Dhabi și Tel Aviv. Dincolo de hubul Abu Dhabi al Etihad, acest nou parteneriat se va extinde și va include destinații din Australia, Bahrain, India, Coreea, Filipine și Seychelles, începând cu 1 august.

Etihad Airways și EL AL au lansat un program de cooperare strategică.

În următoarea fază a extinderii acordului de partajare, sub rezerva obținerii aprobărilor guvernamentale și de reglementare aplicabile, Etihad va oferi oaspeților încă 14 destinații din Orientul Mijlociu, Europa, Asia și SUA prin adăugarea codului său „EY” la zborurile EL AL. Aceste rute partajate vor oferi oaspeților mai multe opțiuni, comoditate și flexibilitate și vor consolida și mai mult legăturile dintre cele două națiuni.

În alte domenii de colaborare, partenerii vor stabili, de asemenea, un acord de loialitate reciprocă. Membrii programelor Etihad Guest și Matmid vor putea câștiga și răscumpăra mile pe zborurile din rețelele celor două companii aeriene.

Memorandumul de înțelegere din 2020 a prevăzut, de asemenea, explorarea MRO*, pregătirea pilotului și a echipajului și oportunități de încărcare, pe care părțile le progresează.

MRO (Maintenance Repair & Operations) – cuprinde toate activitățile utilizate pentru a menține instalația (și echipamentele găsite în interiorul acesteia) în stare bună de funcționare. Cu alte cuvinte, obiectivul principal al MRO este acela de a menține operațiunile comerciale fără probleme.

Leave A Reply

Your email address will not be published.