Emirates îmbunătățește măsurile de siguranță pentru pasageri și angajați, în aeroport și la bord.

0 6.129

Pandemia de COVID-19 este în plină exapansiune. Chiar dacă cifrele sunt într-o ușoară scădere, pandemia este departe de a se încheia. Miliarde de oameni stau izolați în casele lor sau în instituțiile de carantinare. Restricțiile de călătorie au pus la sol mii de avioane și au prăbușit turismul la nivel global.

Toate măsurile drastice impuse de autoritățile din toată lumea au avut menirea de a încetini răspândirea noului coronavirus. Se trage de timp până când va fi găsit leacul (vaccin sau tratament) împotriva COVID-19. Dar evident că nu putem să facem asta la infinit. Oamenii vor să iasă din case, să revină la viețile lor cotidiene, să călătorească și să muncească.

Emirates îmbunătățește măsurile de siguranță

Companiile aeriene trebuie să ia măsuri speciale pentru siguranța pasagerilor și a angajaților, în aeroport și la bord. Iar Emirates exact asta face.

Angajații Emirates, care vor intra în contact direct cu pasagerii și vorbim aici de însoțitorii de bord, agenții de check-in / îmbarcare și personalul de la sol, vor fi echipați cu vizieră, combinezon de unică folosință, mănuși și măști.

Pe Aeroportul Internațional Dubai, mănușile și măștile sunt obligatorii pentru toți clienții și angajații. Scanerele termice monitorizează temperaturile tuturor pasagerilor și angajaților care intră în aeroport. Au fost luate măsuri de distanțare socială, inclusiv prin intermediul marcajelor din zonele de check-in și îmbarcare.

Birourile de check-in sunt prevăzute cu paravane de protecție pentru a oferi o protecție suplimentară pasagerilor și angajaților în timpul interacțiunii de la ghișeu.

La bordul avioanelor Emirates, locurile sunt prealocate, existând locuri libere între pasagerii individuali sau grupuri familiale, în conformitate cu protocoalele de distanțare socială.

Serviciul de catering continuă să funcționeze la bordurile avioanelor Emirates. Produsele au fost ambalate în cutii speciale pentru o interacțiune cât mai scăzută între pasageri și echipajele de cabină.

Emirates imbunatateste masurile de siguranta

În mod similar, pentru a reduce riscul de răspândire a virusului prin atingere, revistele și alte materiale tipărite sunt temporar indisponibile. Bagajele de mână nu sunt acceptate la bord. În cabină sunt permise doar geanta de laptop, poșetă, servietă sau obiecte pentru copii. Toate celelalte piese trebuie să fie înregistrate ca bagaj de cală. Clienții trebuie să poarte măștile și mănușile pe tot parcursul călătoriei de la check-in până la debarcare.

Emirates imbunatateste masurile de siguranta

Toate aeronavele Emirates vor trece prin procese ample de curățare și dezinfectare în Dubai, după fiecare călătorie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.