Dupa 70 de ani, Alitalia ar putea parasi Aeroportul Milano Malpensa

0 1.976

Compania națională a Italiei, Alitalia, ar putea părăsi Aeroportul Milano Malpensa începând cu 1 octombrie, potrivit agenției de știri italiene ANSA.


Ar fi prima dată de la inaugurarea aeroportului în 1948 când Alitalia nu va opera zboruri din Malpensa, adaugă ANSA. Știrea nu a fost încă confirmată oficial de Alitalia, potrivit ziarului italian Il Giornale.

În prezent, Alitalia mai operează doar zboruri spre Roma Fiumicino, care vor fi sistate pe 30 septembrie. Și nici nu vor fi redirecționate spre celelalte aeroporturi aflate în jurul metropolei Milano.

Pe 9 martie, Alitalia a sistat toate zborurile interne și internaționale de la Aeroportul Milano Malpensa, odată cu blocajul instaurat din cauza noului coronavirus. În aprilie, Alitalia a reluat operațiunile într-o formă restrânsă. Cu toate acestea, Alitalia nu a mai restabilit zborurile lung-curier din Malpensa către New York și Tokyo.

Cu ocazia aceasta vă reamintim că Wizz Air a deschis baza de la Milano Malpensa și easyJet a anunțat extinderea operațiunilor de la Milano Malpensa, inclusiv zboruri directe Milano – București din martie 2021.

Leave A Reply

Your email address will not be published.