EasyJet anunta ruta Milano – București si intentia de a se extinde in Europa de Est

2 1.732

La începutul acesti luni, easyjet a anunțat în Italia că intenționează să deschidă ruta Milano Malpensa – București și să se extindă spre Europa de Est. Totul din martie 2021. Conform www.malpensanews.it, easyJet are în plan să zboare zilnic între Milano și București.Totodată, easyJet a anunțat extinderea operațiunilor de la baza din Milano Malpensa spre Sicilia. Easyjet va opera 7 zboruri săptămânale pe ruta Milano – Catania și 5 zboruri pe ruta Milano – Palermo.

Această expansiune anunțată de easyJet este văzută ca o ripostă la adresa Wizz Air, care a lansat anul acesta noua bază la Milano Malpensa.

EasyJet a deschis baza de la Milano Malpensa în 2006. Până în prezent, a transportat peste 75 de milioane de pasageri. Iar acum a sosit momentul să exploreze noi oportunități. Lorenzo Lagorio, managerul regional easyJet, este încrezător în noua rută Milano – București, dar și în expansiunea spre Europa de Est.

Pentru România, easyJet nu e o companie nouă. A mai cochetat cu ceva zboruri din / spre București, dar fără prea multă vechime. Prin 2013, easyJet se retrăgea din România, acuzând că românii nu consumă la bord și zborurile nu mai erau așa rentabile pe cât se așteptau cei din conducerea companiei. Știm prea bine că operatorii low-cost își rotunjesc veniturile din produsele vândute la bordul avioanelor.

Să vedem acum dacă situația va fi altfel și așteptăm cu interes ca easyJet să ia în serios piața din România. Sunt foarte multe oportunități și rute de exploatat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.