blank

Wizz Air reia zborurile pe ruta București – Eilat (Ovda)

Începând cu 28 otombrie, odată cu trecerea la sezonul de iarnă 2018-2019, Wizz Air reia zborurile directe pe ruta București - Eilat (Ovda).

0 1.025

Românii încep să călătorească tot mai mult în Israel. Pe lângă de cei ce aleg să viziteze locurile sfinte, sunt tot mai mulți turiști de business și leisure. Să nu uităm că Israel este o țară recunoscută ca ”second Silicon Valley”. Israel mai este poreclită și Start-Up Nation. Marele centre high-tech se regăsesc în zona Tel Aviv, dar și în jurul orășelelor de provincie.

Dar să nu uităm de faptul că Israel este o țară foarte ofertantă cu privire la plaje și locuri de relaxare. Puteți să vă bucurați de vacanțe luxury în hoteluri de 5 stele, multe dintre acestea fiind amplasate în zonele de plajă din Tel Aviv, dar și în resorturile din Eilat. Pent ru cei cu bugete reduse, există numeroase hoteluri de 3 și 4 stele, moteluri și boutique hoteluri.

Și dacă tot am adus vorba de Eilat, vă anunțăm că Wizz Air va relua zborurile directe pe ruta București – Eilat (Ovda). Vor fi operate 2 zboruri săptămânale, în zilele de miercuri și duminică, începând cu 28 octombrie 2018.

Orarul zborurilor București – Eilat (Ovda) cu Wizz Air

W6 3275 București 07:05 – 09:55 Eilat (Ovda)
W6 3276 Eilat (Ovda) 10:30 – 13:35 București

Ruta va fi sezonieră, fiind în sistemul de rezervări până pe 27 martie 2019. Tarifele pornesc de la 39 lei/segment, însă mare atenție la noua politică a bagajelor la Wizz Air.

Leave A Reply

Your email address will not be published.