Din noiembrie 2018, zboruri RYANAIR din Bosnia și Herțegovina

La finalul lunii trecute, RYANAIR a anunțat lansarea zborurilor din Bosnia și Herțegovina. Acestea vor fi lansate în noiembrie 2018 și vor fi spre Bruxelles Charleroi și Memmingen.

0 432

Când vine vorba de companii low-cost, părerile sunt împărțite. Noi, ca revistă online specializată în aviație și zboruri, am văzut în companiile low-cost doar oportunități de a călători la prețuri bune spre diferite destinații mai puțin accesibile.Zboruri RYANAIR din Bosnia și Herțegovina

Știm prea bine că operatorii low-cost aleg să zboare spre aeroporturi secundare ale marelor metropole și chiar în zone fără concurență.

Pe 23 aprilie, RYANAIR a anunțat primele zboruri din Bosnia și Herțegovina. Acestea vor fi operate începând cu noiembrie 2018, pe rutele: Banja Luka – Bruxelles Charleroi și Banja Luka – Memmingen. Vor fi operate 2 zboruri săptămânale pe fiecare rută.

10 obiective de vizitat în Bosnia și Herțegovina

Bosnia și Herțegovina este a 37-a țară spre care va zbura RYANAIR, oferindu-le pasagerilor posibilitatea de a călători mai ieftin în Europa. Tarifele pornesc de la 19.99€/segment. Totodată, le oferă turiștilor noi oportunități de a descoperi locuri minunate din Balcani.

Leave A Reply

Your email address will not be published.