Baza RYANAIR la Düsseldorf, a 11-a din Germania

Pe 26 aprilie, RYANAIR a anunțat deschiderea unei noi baze în Germania, la Düsseldorf. Va fi a 86-a bază din rețeaua RYANAIR și a 11-a din Germania, iar inaugurarea va fi făcută pe 1 iunie.

0 45

RYANAIR se extinde tot mai mult în Germania și în Europa. În ciuda problemelor pe care le are cu personalul navigant, RYANAIR nu contenește să alerge după oportunități.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Baza RYANAIR la Düsseldorf

Pe 26 aprilie, RYANAIR a anunțat a 86-a bază din rețea și a 11-a din Germania, care va fi la Düsseldorf. Va fi alocată o aeronavă de tipul Boeing 737-800 și vor fi inaugurate 2 rute noi.

În sezonul estival 2018, RYANAIR va opera 21 de zboruri săptămânale cu plecare din Düsseldorf spre Malaga (zilnic), Alicante (zilnic) și Palma de Mallorca (zilnic). Speră la transportarea a peste 140 000 de pasageri pe an. Tarifele pornesc de la 19.99€/segment.

Celelalte baze RYANAIR din Germania: Berlin-Schönefeld, Bremen, Koln Bonn, Frankfurt, Frankfurt-Hahn, Karlsruhe/Baden-Baden, Hahn, Memmingen, Nuremberg, Weeze.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »