Vola Fast Refund – serviciu pentru rambursări rapide în urma zborurilor anulate sau întârziate peste 5 ore!

1 558

În ultimii doi ani, aviația a avut de suferit în urma pandemiei de COVID-19. Au fost perioade când mii de zboruri au fost anulate și companiile aeriene au fost nevoite să țină avioanele la sol. Pasagerii au fost afectațe de aceste perturbări operaționale, iar banii au rămas blocați în conturile companiilor aeriene.

Pentru a nu se prăbuși într-un colaps financiar, operatorii aerieni au invocat protecția împotriva evenimentelor neprevăzute și au refuzat să ramburseze lichidiăți spre pasageri, oferindu-le alternative cum ar fi vouchere în coantumul sumelor blocate sau reprogramări gratuite ale zborurilor.

În prezent, situația s-a ameliorat, dar va mai trece multă vreme până când aviația și turismul vor reveni la cifrele pre-pandemie. În continuare există fluctuații operaționale, cu zboruri anulate sau întârziate în funcție de rute, destinații și condiții de călătorie. Pasagerii se plâng de întârzierile rambursărilor banilor pe biletele de avion anulate sau întârziate zeci de ore.

Vola.ro vine în sprijinul pasagerilor și lansează ”Fast Refund”. Înainte de a explica ce face ”Fast Refund”, să înțelegem mai bine problema existentă. Așa cum menționam mai sus, încă mai sunt zboruri anulate sau întârziate peste cinci ore din cauza mai multor factori puși pe seama pandemiei.

În acest context, companiile aeriene sunt obligate să re-ruteze pasagerii afectați, sau să ramburseze sumele plătite de pasageri pe biletele de avion. Doar că aceste rambursări au ajuns să fie soluționate în 30-60 de zile, asta în cazurile fericite. Însă mai sunt situații când banii se lasă așteptați. Aici intră în joc noul serviciu dezvoltat de Vola.

“Vola Fast Refund” este un serviciu care rezolvă această problemă prin garantarea rambursării contravalorii biletelor sau segmentelor de zbor anulate/modificate în maximum 7 zile, sub formă de cash sau voucher utilizabil pentru orice achiziție la orice companie aeriană. În fapt, voucherul este disponibil aproape instant.

Practic, clienții Vola evită blocarea banilor pe termen lung pentru că Vola.ro va efectua rambursarea în maximum 7 zile, indiferent de timpul de așteptare al rambursării de la compania aeriană. Este un serviciu opțional și contra cost (tariful pornește de la 4.99 EURO și variază dinamic în funcție de prețul biletelor) și poate fi adăugat la orice rezervare efectuată pe Vola.ro.

În concluzie, dacă vreți să evitați neplăcerea banilor blocați în urma zborurilor anulate, cumpărați prin Vola și adăugați opțiunea Fast Refund. Nu se știe niciodată când aveți nevoie. Vola a răspuns și la câteva întrebări esențiale despre Fast Refund. Dacă aveți și alte întrebări, vă invităm să le lăsați în zona de comentarii la acest articol.

Leave A Reply

Your email address will not be published.