blank

De Ziua Unirii, veți avea șansa de a călători la Clasa Business TAROM

Ca întotdeauna în momentele importante, Compania TAROM doreşte să fie alături de pasagerii săi cu o surpriză plăcută. Vreți să călătoriți GRATUIT la Clasa Business?

0 1.878

Pentru călătorii cu plecare din București, în perioada 23-25 ianuarie 2018, în limita locurilor disponibile, TAROM promovează gratuit în clasa Business primii pasageri care au efectuat check-in online.

Clasa Business TAROM

Așa sună anunțul făcut de TAROM prin intermediul unui comunicat de presă. Personal, am avut plăcerea de a zbura la Business Class TAROM pe zborurile București – Roma și retur.

Nu toate avioanele sunt configurate cu adevărat pentru Business Class. Noi am zburat la dus cu Airbus A318 (YR-ASB), iar Clasa Business cuprinde scaune normale aranjate 3-3. La retur am zburat cu Boeing 737-300 (YR-BGB), iar Clasa Business cuprindea scaune de business aranjate 2-2. Imaginile de mai jos sunt de la Business Class Boeing 737-300. Sunt cu titlu informativ!

business-tarom-cafea

business-meniu-tarom

business-meniu-tarom-1

business-meniu-tarom-2

business-tarom-bautura

clasa-business-tarom

A fost un zbor relativ scurt, iar serviciile au fost ireproșabile. Voi detalia experiența mea de zbor la Business Class TAROM într-un articol dedicat. TAROM încă mai poate fi considerată companie full-service.

Însă mai am de menționat și faptul că noile aeronave Boeing 737-800 TAROM nu au configurație de Business Class. În funcție de destinația aleasă, puteți avea norocul să fiți upgradat GRATUIT la Business sau să zburați în regim clasic.

Leave A Reply

Your email address will not be published.