fbpx Crazy Crosswind Landing la Dusseldorf cu vânt de până la 110km/h (video)

Crazy Crosswind Landing la Dusseldorf cu vânt de până la 110km/h (video)

Urmăriți filmulețul de mai jos, care prezintă aterizarea aeronavei Dash8 Q400 (D-ABQD) Eurowings, de pe zborul EW9141 de la Sylt la Dusseldorf.

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Ieri, 18 ianuarie 2018, o parte din Europa a fost ”măturată” de o furtună puternică, care a adus vânturi de până la 200 km/h în anumite regiuni. Mai multe aeroporturi din Germania și Olanda au aplicat restricții de zbor sau au fost închise în primele ore ale dimineții.

Crazy Crosswind Landing la Dusseldorf

Afectat de furtuna Friederike a fost și Aeroportul Internațional Düsseldorf. Vânturile de forfecare au atins la rafală și 110 km/h. Aeronavele au aterizat în astfel de condiții. Unii le pot considera periculoase, alții însă pot spune că sunt obișnuiți.

Aeroportul din Dusseldorf este renumit pentru astfel de vânturi, iar avioanele aterizeaza în crosswind. În decursul zilei de ieri au fost înregistrate mai multe aterizări și decolări spectaculoase, dar operate în deplină siguranță.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.