RYANAIR va relua zborurile România – Italia începând cu 18 iulie 2020

0 9.263

RYANAIR își va relua activitatea de la baza din București începând cu 1 iulie. Însă, din cauza interdicțiilo de zbor din România spre Spania, Marea Britanie și Belgia, lista destinațiilor RYANAIR va fi restrânsă. Și, spre surprinderea noastră, inclusiv zborurile dintre România și Italia sunt amânate până la mijlocul lunii iulie.

Cu toate că este permisă operarea zborurilor dintre România și Italia, RYANAIR a decis să le anuleze până pe 18 iunie 2020. Poate și pentru că până la acea dată avem stare de alertă în România, o perioadă instabilă și cu tot felul de liste verzi și galbene.

Dar să revenim la zborurile RYANAIR din România spre Italia. Începând cu 18 iulie, vor fi reluate zborurile pe rutele: București – Bologna (din 19 iulie); București – Milano Bergamo (din 19 iulie); București – Palermo (din 18 iulie); București – Pescara (din 21 iulie); București – Pisa (din 18 iulie); București – Roma Ciampino (din 18 iulie). Ruta București – Milano Malpensa va fi operată începând cu 3 august 2020.

Sperăm ca, până la mijlocul lunii iulie, să nu apară alte interdicții și restricții de călătorie. Pandemia de coronavirus este printre noi!

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.