blank

Dan Air a pus la vânzare biletele pentru zboruri din București și Brașov!

0 1.045

Începând cu 1 aprilie, compania aeriană Dan Air (fosta JUST-US AIR) a pus la vânzare biletele de avion pentru zboruri din București și Brașov spre opt destinații europene. Tendința a fost să credem că este o păcăleală de 1 aprilie, doar că nu e așa.

Începând cu 15 iunie, Dan Air intenționează să zboare din Brașov spre destinațiile: Bruxelles, Munchen, Nuremberg, Milano Linate, Londra Gatwick, Barcelona și Budapesta. Din 3 iunie, Dan Air intenționează să zboare din București spre destinațiile: Bruxelles, Berlin, Munchen, Nuremberg, Tel Aviv, Milano, Roma, Beirut, Londra, Barcelona și Budapesta. Prețul biletelor de avion vor începe de la 39 euro/segment spre Budapesta și pot ajunge la 99 euro/segment spre Barcelona.

Planul lor operațional sună foarte bune inclusiv la nivel de ore. Surprinzător, au prins câteva sloturi bune pe unele aeroporturi aglomerate din Europa. După o scurtă bâlbă cu autoritățile din Brașov, care au fost luate prin surprindere, se pare că acum aceștia ar fi confirmat că există posibilitatea ca Dan Air să zboare de la Aeroportul Internațional Brașov.

Flota Dan Air este formată din avioane Airbus A319 / A320. În dreptul companiei sunt atribuite patru avioane: YR-URS; YR-DSE; YR-JUL și YR-RAM. Doar că în serviciul operațional figurează cu două avioane: YR-DSE și YR-RAM.

Până în momentul de față, compania Dan Air a operat zboruri charter și a închiriat avioanele spre alte companii aeriene. E o mișcare curajoasă să intre pe zborurile frecvente, de linie.

Articolul e cu titlu informativ și nu vă spunem noi ce să faceți, dacă să cumpărați sau nu bilete la Dan Air. Faceți ce credeți că e mai bine. Doar că experiența ultimilor ani ne facem să fim mai pragmatici. Să sperăm că zborurile vor fi operate și toată lumea va fi fericită!

Leave A Reply

Your email address will not be published.