blank

British Airways a aterizat în Aruba și Guyana!

0 206

British Airways își extinde harta rutelor din Caraibe cu două destinații noi: Aruba și Guyana! Începând cu 26 martie 2023, Aruba și Guyana sunt noile destinații care au intrat în rețeaua British Airways.

British Airways operează mai multe rute către Caraibe și Mexic decât orice altă companie aeriană din Marea Britanie, Aruba și Guyana ridicând numărul total de destinații din regiune la 17.

Zborul BA2157 a decolat din Londra Gatwick (LGW) la ora 10:00, duminică, 26 martie, și a aterizat în Oranjestad, Aruba, la ora locală 17:00. Ruta va avea două zboruri săptămânale prin Antigua, joia și duminica.

Luni, 27 martie, zborul BA2159 a decolat din Londra Gatwick la ora 11:35, aterizând pe Aeroportul Internațional Cheddi Jagan (GEO) din Georgetown, Guyana, la 19:50, ora locală. Acesta a fost primul dintre cele două zboruri săptămânale operate prin St Lucia, în zilele de luni și joi.

Ambele rute vor fi operate cu aeronave Boeing 777-200ER, configurate în trei clase tarifare: Club (business), World Traveller Plus (premium economy) și World Traveller (economic).

Leave A Reply

Your email address will not be published.