blank

Daca ai programata o vacanta in Egipt, te poti testa de COVID-19 pe aeroporturile Hurghada / Sharm el Sheikh

0 1.576

După cum v-am informat anterior, începând cu data de 01 septembrie, pasagerii zborurilor spre Egipt trebuie să prezinte testul Covid-19 negativ, prelevat cu maxim 72 ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Egiptului.  

Totodată, dorim să vă informăm că, la data de 30.08.2020, autoritățile egiptene au anunțat că cetățenii străini, care călătoresc cu avionul spre Hughada sau Sharm El Sheikh, pot efectua testul molecular tip PCR pe aceste aeroporturi, în situația în care din diverse motive nu l-ați putut face în țara de plecare. Serviciul e contra cost (30 USD/persoană).

Precizări pentru românii care călătoresc spre Egipt: 

• În cazul în care nu veți efectua testul PCR în România din motive întemeiate, vă recomandăm să solicitați agenției la care v-ați înscris, cu minim 4 zile înaintea plecării, testarea în aeroportul de destinație, precizând numele și prenumele așa cum apar în pasaport și numărul pasșportului;  
• după testarea în aeroportul din Egipt, veți fi transferați la hotelul rezervat cu transfer privat (diferența între transferul de grup și cel privat se va achita la fața locului de către fiecare turist); 
• la sosirea în hotel, conform informărilor emise de autoritățile egiptene, se va aștepta rezultatul testului în camere special amenajate, care sunt separate de restul camerelor. 

Dupa obtinerea rezultatului:

• dacă rezultatul este negativ, vă veți continua vacanța în mod normal; 
• daca rezultatul este pozitiv, veți fi carantinați în camerele special amenajate timp de 14 zile (situație în care agenția poate oferi zborul retur fără costuri suplimentare, doar în limita disponibilităților și doar pe compania aeriană din cadrul pachetului rezervat).

Venim și cu vești bune. De la 1 septembrie, se reiau excursiile în unele dintre cele mai frumoase atracții turistice din Egipt: Valea Regilor – Luxor; Piramidele din Giza; Sfinxul; Muzeul egiptean din Cairo etc.

Leave A Reply

Your email address will not be published.