fbpx De la 1 septembrie, Egipt solicită test molecular (PCR) negativ pentru infecția cu COVID-19 tuturor celor ce călătoresc cu avionul.

De la 1 septembrie, Egipt solicită test molecular (PCR) negativ pentru infecția cu COVID-19 tuturor celor ce călătoresc cu avionul.

1 392
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Ministerul Afacerilor Externe informează că autoritățile egiptene au anunțat că, începând cu data de 1 septembrie 2020, toți pasagerii curselor aeriene care intră în Egipt, prin orice aeroport, indiferent de statul din care se deplasează, trebuie să prezinte un test molecular (PCR) negativ pentru infecția cu COVID-19, efectuat cu maximum 48 de ore înainte de intrarea pe teritoriul acestui stat.

Prin urmare, Ministerul Afacerilor Externe precizează că intrarea pe teritoriul Egiptului va fi permisă persoanelor care sosesc din România, în baza prezentării unui test molecular negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 48 de ore înainte de sosirea în Egipt.

Potrivit informațiilor comunicate de autoritățile egiptene, această normă va fi impusă și pasagerilor aflați în tranzit pe aeroporturile din Egipt, chiar dacă statul de destinație finală nu impune prezentarea unui test negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2.

Informații cu privire la noua măsură sunt disponibile la următorul link https://cairo.mae.ro/local-news/1136.

1 comentariu
  1. […] cum v-am informat anterior, începând cu data de 01 septembrie, pasagerii zborurilor spre Egipt trebuie să prezinte testul Co…, prelevat cu maxim 72 ore înainte de momentul intrării pe teritoriul […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.