Czech Airlines va relua zborurile spre Split, Reykjavik și Budapesta

0 521

Din 18 mai 2020, Czech Airlines și-a reluat activitatea și a început să zboare spre din Praga spre Amsterdam, Paris, Frankfurt și Stockholm. Din 24 mai, a reluat zborurile pe ruta Praga – Kiev. Iar din 25 mai, Czech Airlines a început să zboare pe rutele Praga – București și Praga Odessa.

În iunie, transportatorul național al Republicii Cehă va relua zborurile și spre următoarele destinații Split (10 iunie), Reykjavik (17 iunie) și Budapesta (18 iunie).

Czech Airlines va relua zborurile spre alte destinații europene

Un nou punct de reper în rețeaua zborurilor operate de Czech Airlines este reluarea operațiunilor pe ruta Praga – Londra (Heathrow), care va fi operată zilnic începând din 25 iunie 2020. Zborurile continuă și pe rutele deja redeschise de la Praga către Amsterdam, Paris, Frankfurt, Stockholm și București.

Vă reamintim de noile măsuri de igienă luate la bordul aeronavelor Czech Airlines, cum ar fi obligația pasagerilor de a folosi măștile de protectie la îmbarcare și pe întrega durata a zborului, distanțarea socială (păstrarea distanței de 2 metri la îmbarcare și debarcare) sau plăți fără contact atunci când achiziționați băuturi răcoritoare la bord.

Interioarele aeronavelor Czech Airlines sunt supuse unei dezinfectări minuțioase înainte și după fiecare zbor, inclusiv scaunele, măsuțele, buzunarele scaunelor sau toaletele.

Leave A Reply

Your email address will not be published.