blank

Czech Airlines a anunțat noile măsuri de distanțare socială și protecție la bord

0 947

Czech Airlines a anunțat reluarea zborurilor din / spre Praga. Operațiunile vor începe pe 18 mai cu zboruri spre Amsterdam, Paris, Frankfurt și Stockholm. Iar din 24 mai 2020, Czech Airlines intenționează să zboare pe ruta Praga – Kiev.

Din 25 mai 2020, Czech Airlines are în plan să reia zborurile pe rutele Praga – București și Praga Odessa, cu condiția ca măsurile de carantină din Ucraina să fie încheiate așa cum este planificat în prezent.

Înainte să vă urcați la bordul avioanelor Czech Airlines, trebuie să știți noile măsuri de distanțare socială și protecție la bord:

Măsurile Czech Airlines în avioane

  • Pe durata zborului, toți pasagerii trebuie să poarte masca pe gură și nas, cu excepția copiilor cu vârsta sub doi ani. Trebuie să aveți propriul sistem de protecție. Sunt acceptate măști de unică folosință, măști cu filtre, șaluri, eșarfe sau orice altă mască făcută în casă. ATENȚIE: Purtarea echipamentului de protecție (masca) este obligatorie în Republica Cehă, astfel încât protecția gurii și nasului trebuie făcută și în afara avioanelor Czech Airlines, adică înainte de a intra și după părăsirea aeronavei.
  • Se păstrează distanța de aproximativ 2 metri între persoane.
  • Este recomandat să vă faceți check-inul online.
  • În avioanele Czech Airlines se poate plăti doar cu card de credit, fiind interzisă plata cu numerar.
  • Prezența la aeroport trebuie să se facă cu ceva mai mult timp înainte de decolare. Se recomandă undeva la 3 ore.
  • Czech Airlines a luat în calcul să implementeze distanțarea socială și în aeronave. Pe cât posibil, se va păstra scaunul gol între pasageri la Economy. La Business oricum se lasă scaunul gol din mijloc. Acolo unde configurația aeronavelor este 2-2, va fi un singur pasager pe fiecare pereche de scaune.
  • La bordul avioanelor Czech Airlines se vor servi băuturi îmbuteliate și meniuri ambalate.
  • Nu veți găsi la bord ziarele și revistele obișnuite.
  • Din cauza reducerii la minim a contactului între pasageri și echipajul de zbor, nu va fi posibilă achiziționarea de mărfuri din revista FLY & BUY.

Acestea fiind spuse, cer senin și călătorii liniștite!

Leave A Reply

Your email address will not be published.