Coronavirus: Qatar Airways a lansat o nouă politică la achiziționarea biletelor de avion, oferind flexibilitate maximă pasagerilor

Coronavirus: Qatar Airways a lansat o nouă politică la achiziționarea biletelor de avion, oferind flexibilitate maximă pasagerilor

0 2.443

În contextul actual, cu o epidemie de Coronavirus departe de a se termina, companiile aeriene iau măsuri speciale pentru a evita pierderile financiare și pentru a oferi sprijin pasagerilor.

De la declanșarea epidemiei cu noul Coronavirus, industria turismului a fost cea mai afectată. În special, industria aeronautică. Pasagerii evită să mai zboare și nici nu mai au curajul să-și facă planuri de vacanță pentru 2020. Companiile aeriene s-au văzut nevoite să anuleze mii de zboruri pentru a nu opera cu avioanele goale.

Qatar Airways a lansat o nouă politică la achiziționarea biletelor de avion

Qatar Airways plusează și vine cu o nouă politică comercială, oferind flexibilitate maximă pasagerilor. Cu alte cuvinte, toți pasagerii, care au rezervat sau vor să rezerve bilete de avion cu deplasare până la 30 iunie 2020, vor beneficia de flexibilitatea de a-și modifica planurile de călătorie.

Pot modifica datele rezervării sau pot schimba biletul pe un voucher de călătorie valabil 1 an. Ambele modificări pot fi scutite de taxele aferente dacă se vor aplica cu până la trei zile înainte de data de călătorie. Însă se poate aplica diferență de tarife.

Această politică comercială este concepută pentru a oferi pasagerilor Qatar Airways încredere și liniște sufletească atunci când rezervă biletele de avion pentru viitoarele călătorii. Epidemia cu noul Coronavirus este imprevizibilă și datele problemei se pot modifica de la o zi la alta, astfel existând riscul ca vacanțele multora dintre noi să fie afectate.

Pe lângă măsurile comerciale, Qatar Airways menține cele mai înalte standarde de igienă. Acestea includ dezinfectarea regulată a aeronavelor, utilizarea produselor de curățare recomandate de Asociația Internațională pentru Transportul Aerian (IATA) și Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și o pregătire specială a personalului.

În plus, aeronavele Qatar Airways sunt dotate cu cele mai avansate sisteme de filtrare a aerului. Acestea sunt echipate cu filtre HEPA de dimensiuni industriale, care elimină 99.97% din virusurile și bacteriile din aerul circulat, oferind cea mai eficientă protecție împotriva infecțiilor.

Qatar Airways a luat măsuri speciale de igienă, inclusiv asupra echipamentelor folosite în aeronave. Tacâmurile, vesela, păturile, tapițeria de pe scaune, toate acestea sunt igienizate și sterilizate. Vă reamintim că operatorul Qatar Airways a fost votată cea mai bună companie aeriană din lume.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.