TOP 5 cele mai bune companii aeriene din lume, în 2019. Vezi ce companie aeriană este pe primul loc!

0 5.457

Anual, SkyTrax realizează un top al celor mai bune companii aeriene din lume. Clasamentul este realizat pe baza voturilor primite de la mii de pasageri. Sunt zeci de criterii evaluate de pasagerii din întreaga lume, iar rezultatul îl vedeți mai jos.

Cel mai recent top a fost anunțat în 2019, dar în continuare valabil. Astfel, dacă aveți în plan să călătoriți cu avionul și vreți să beneficiați de cele mai bune servicii și condiții de călătorie, aruncați o privire pe TOP-ul celor mai bune companii aeriene din lume.

TOP 5 cele mai bune companii aeriene

Dar ca orice clasament, este subiectiv. Așa că rămâne la latitudinea voastră cu ce companie aeriană alegeți să călătoriți și dacă sunteți mulțumiți sau nemulțumiți de serviciile primite.

1.Qatar Airways

qatar airways onboard bar

Într-un timp relativ scurt, Qatar Airways a ajuns la o rețea de 140 de destinații. Iar serviciile de calitate au poziționat compania pe prima poziție în topul celor mai bune companii aeriene din lume. Qatar Airways zboară spre numeroase destinații din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia Pacific, America de Nord și America de Sud

Menționez că operatorul aerian Qatar Airways zboară și spre România, pe ruta Doha – București. În sezonul de iarnă / vară 2020 sunt operate 2 zboruri zilnice. Qatar Airways este membru OneWorld.

2. Singapore Airlines

singapore airlines airbus a380

Singapore Airlines este una dintre cele mai apreciate companii aeriene din lume. Are o flotă tânără, iar rețeau operațională se întinde pe 6 continente. Serviciile de calitate au făcut din Singapore Airlines una dintre cele mai premiate companii. Singapore Airlines este membru Star Alliance.

3. ANA All Nippon Airways

ana all nippon airways dreamliner

ANA All Nippon Airways este cea mai mare companie aeriană din Japonia. Fondată în 1952, ANA operează 80 de rute internaționale și peste 110 rute interne. ANA este membru Star Alliance din 1999. Programul său de zboruri frecvente, ANA Mileage Club, are peste 29 de milioane de membri. ANA a fost clientul lansării pentru Boeing 787.

4. Cathay Pacific Airways

cathay pacific premium economy

Grupul Cathay Pacific, care are sediul în Hong Kong, oferă servicii regulate spre 200 de destinații din Asia, America de Nord, Australia, Europa și Africa. Deține o flotă formată din aproximativ 200 de aeronave. Cathay Pacific este membru fondator al alianței globale Oneworld, iar Cathay Dragon este membru afiliat.

5. Emirates

emirates airbus a380

Fondată în 1985, Emirates are sediul în Dubai și deține o flotă de peste 230 de avioane. Zboară spre aproximativ 140 de destinații din 80 de țări din întreaga lume. Rețeaua Emirates se extinde constant, cu peste 1.500 de zboruri săptămânale cu plecare din Dubai. Emirates deține cea mai mare flotă de avioane Airbus A380 din lume.

Leave A Reply

Your email address will not be published.