Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Coronavirus: Din 30 martie, toată flota easyJet este la sol.

0 506

Începând cu 24 martie, easyJet a redus în proporție de 90% activitățile operaționale. Și implicit majoritatea aeronavelor au rămas la sol. A continuat să opereze câteva zboruri strategice din / spre Marea Britanie și zboruri de repatriere.

Însă din 30 martie, toata flota easyJet este la sol și nu mai sunt operate zboruri comerciale. Decizia vine pe fondul restricțiilor de călătorie impuse de guvernele țărilor europene. EasyJet deține o flotă formată din 337 de aeronave all-Airbus. În toată lumea vedem imagini bizare din aeroporturi – avioane parcate, aeroporturi goale.

Toată flota easyJet este la sol

avioane-parcate-la-sol-12

În ultimele zile, easyJet a operat aproximativ 650 de zboruri de repatriere și a transportat în Marea Britanie peste 45000 de pasageri. Unele dintre aceste zboruri au fost operate duminică, 29 martie 2020.

toată flota easyJet este la sol

Reprezentanții easyJet au anunțat că vor colabora cu autoritățile pentru a opera zboruri de repatriere sau umanitare, în funcție de solicitări. easyJet ia toate măsurile pentru a diminua cheltuielile și pentru a reuși să treacă de această perioadă critică. A încheiat un acord de colaborare cu sindicatul Unite, ce privește personalul navigant.

Acordul va intra în vigoare începând cu 1 aprilie. Va fi valabil pe o perioadă de 2 luni, timp în care angajații easyJet vor primi 80% din salariul mediu prin schema guvernamentală de menținere a locurilor de muncă .

Leave A Reply

Your email address will not be published.