Boeing sprijină lupta împotriva pandemiei COVID-19

0 691

Boeing continuă să sprijine sistemul medical din Statele Unite și profesioniștii din domeniul sănătății, care lucrează necontenit pentru a opri virusul COVID-19. Boeing ia măsuri suplimentare pentru a sprijini eforturile de recuperare și salvare a bolnavilor cu noul COVID-19.Boeing va începe să folosească imprimantele 3D, care se află în mai multe fabrici pe teritoriul Statelor Unite, pentru a fabrica viziere. Scopul Boeing este acela de a produce mii de viziere pe săptămână, care apoi vor fi donate personalului medical.

Boeing produce viziere cu imprimantele 3D

Boeing are are aceste tehnologii de printare 3D în St. Louis, Missouri; El Segundo, California; Mesa, Arizona; Huntsville, Alabama și Philadelphia, Pennsylvania. Vor fi utilizate pentru atingerea scopului inițial, dar în conformitate cu directivele guvernamentale și luând măsurile necesare pentru sănătatea și siguranța angajaților.

De asemenea, Boeing pune la dispoziția autorităților americane aeronava Dreamlifter, una dintre cele mai mari aeronave cargo din lume. Va fi folosită pentru transportul de echipamente medicale și de urgență.

Boeing sprijină lupta împotriva pandemiei COVID-19

Până în prezent, Boeing a donat zeci de mii de măști, mănuși și alte echipamente pentru spitale. De asemenea, Boeing analizează și alte modalități prin care pot oferi sprijin în crunta bătălie cu inamicul invizibil. Pune la dispoziția autorităților expertiza în inginerie, dar și fabricile și logistica existentă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.