Coronavirus: easyJet va retine la sol aproape toata flota, din 24 martie 2020

0 383

Ca urmare a restricțiilor de călătorie și a granițelor închise între state, easyJet a luat decizia de a reține la sol aproape toată flota de aeronave, din 24 martie.Până pe 24 martie, easyJet va continua să opereze zboruri umanitare, după cum este necesar pentru repatrierea turiștilor și a celor blocați în alte state. Anticipează că va reuși să opereze majoritatea zborurilor umanitare până luni, 23 martie. easyJet deține o flotă formată din 337 de aeronave all-Airbus.

easyJet va retine la sol aproape toata flota

Detalii despre zborurile umanitare programate găsiți pe site-ul easyJet. Dacă sunteți blocați în țări străine și doriți să ajungeți în Marea Britanie, easyJet vă recomandă să vă înregistrați pe unul dintre zborurile de repatriere programate până luni.

În plus, easyJet va opera câteva zboruri strategice și esențiale pe unele rute. Acestea vor reprezenta maxim 10% din capacitatea easyJet obișnuită în această perioadă a anului. Majoritatea zborurilor vor fi între destinațiile din Marea Britanie.

Pasagerii afectați sunt încurajați să își schimbe biletele de avion gratuit. easyJet continuă să renunțe la toate taxele de schimbare a biletele pentru o dată ulterioară. Astfel, cei afectați de zborurile anulate își pot reprograma călătoriile până pe 28 februarie 2021.

Leave A Reply

Your email address will not be published.