Coronavirus: Dezinfectarea aeronavei Boeing 787 Royal Jordanian Airlines (foto)

0 1.028

La începutul acestei luni, guvernele mai multor țări europene și din alte regiuni au organizat zboruri de evacuare / repatriere a cetățenilor din Wuhan, China.

Unul dintre aceste zboruri a fost operat de Royal Jordanian Airlines, care a folosit un Boeing 787 Dreamliner pentru a repatria mai mulți iordanienii, palestinienii și arabii.

Dezinfectarea aeronavei Boeing 787 Royal Jordanian Airlines

dezinfectare boeing 787 royal jordanian airlines

După operarea zborului, aeronava a intrat într-un amplu proces de sterilizare. Au fost curățate și dezinfectate scaunele, sistemul de ventilație, instalațiile sanitare, cala aeronavei. Au fost folosite cele mai bune instrumente, soluții și echipamente de curățare. Tot protocolul a fost îndeplinit de o echipă specializată în astfel de acțiuni.

Procesul de sterilizare și dezinfectare a fost realizat în trei faze și a durat două ore, urmând standardele internaționale ale autorităților de aviație civilă și protocolul Boeing în acest sens. În teorie, acest proces elimina 100% bacteriile, virusurile și ciupercile.

Și cu siguranță toate avioanele folosite în astfel de misiuni au fost dezinfectate. La fel cum și ambulanțele sau mașinile folosite la transportarea suspecților infectați cu noul coronavirus.

Leave A Reply

Your email address will not be published.