Coronavirus: Companiile aeriene din Lufthansa Group vor continua să zboare spre SUA

0 827

Pe 11 martie 2020, Statele Unite ale Americii au anunțat, prin președintele Donald Trump, cea mai amplă măsură pentru combaterea epidemiei cu noul Coronavirus. Pentru 30 de zile, Statel Unite ale Americii restricționeză călătoriile din / spre Europa.

Automat ne-am gândit la zborurile transatlantice, care ar putea fi anulate. Inițial toată presă anunța că vor fi închise toate rutele dintre Europa și Statele Unite. În realitate situația stă puțin altfel. Companiile aeriene își vor adapta programele operaționale în funcție de cererea existentă în piață.

Companiile aeriene din Lufthansa Group vor continua să zboare spre SUA după un nou program operațional. Este evident că majoritatea pasagerilor europeni nu vor mai avea voie să intre în Statele Unite ale Americii.

Companiile aeriene Lufthansa Group vor continua să zboare din Germania, Austria, Elveția și Belgia spre destinații din Statele Unite.Programul special spre Statele Unite va fi disponibil în scurt timp.

După 14 martie, se va zbura din Frankfurt la Chicago și Newark (New York); de la Zurich la Chicago și Newark (New York); de la Viena la Chicago și de la Bruxelles la Washington. Din hub-urile americane, pasagerii vor putea călători în multe alte destinații din SUA prin intermediul partenerului United. Celelalte zboruri de la Munchen, Düsseldorf și Geneva vor fi anulate.

În mod normal, în sezonul de iarnă, companiile Lufthansa, Austrian Airlines, SWISS și Brussels Airlines asigurau 313 conexiuni spre 21 de destinații din Statele Unite ale Americii.

Pasagerii Lufthansa, care planifică o călătorie în următoarele câteva săptămâni, sunt sfătuiți să verifice starea zborului respectiv pe lufthansa.com, swiss.com, austrian.com sau brusselsairlines.com.

Leave A Reply

Your email address will not be published.