blankblank

Coronavirus: Aeroportul International Kuwait va fi inchis traficului de pasageri. Toate zborurile de pasageri, anulate.

0 2.545

Începând cu 13 martie 2020, Aeroportul Internațional Kuwait va fi închis traficului de pasageri. Și victime colaterale, Kuwait Airways și Jazeera Airways .

Majoritatea țărilor de pe glob au început să ia diferite măsuri în lupta cu noul Coronavirus. Situația pare că a scăpat de subcontrol, iar Europa a ajuns al doilea cel mai mare focar COVID-19 după China.

Aeroportul International Kuwait va fi inchis

Kuwait ia acțiuni radicale pentru a limita migrarea maselor, în speranța că va diminua nivelul de infectare a populației cu noul Coronavirus. Astfel, din 13 martie 2020, aeroportul din Kuwait se va închide traficului de pasageri, fără o perioadă limită.

Această decizie va afecta și compania aeriană națională – Kuwait Airways, care a anunțat că anulează toate zborurile. Problema e că nu există o dată prevăzută pentru deschiderea traficului aerian. În mod normal, Aeroportul Internațional Kuwait primește zilnic peste 500 de zboruri. În 2019, aeroportul a fost tranzitat de peste 16 milioane de pasageri.

Din câte știu, Kuwait este singura țară cu o asemenea decizie draconică, de a stopa toate zborurile comerciale cu pasageri. Rămân cele de marfă și excepțiile chartere. De asemenea, țara a anunțat că toate centrele comerciale, restaurantele și cafenelele vor fi închise până la sfârșitul lunii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.