Condor operează transporturi cargo cu Boeing 767-300 pentru DHL Express.

0 900

Cea mai populară companie aeriană de agrement din Germania, Condor, a început să utilizeze patru aeronave Boeing 767-300 în numele companiei DHL Express, cel mai mare furnizor mondial de servicii expres. Primele zboruri de marfă au avut loc săptămâna aceasta.

Avioanele Condor vor fi stocate la cel mai mare hub DHL Express din Leipzig și vor opera curse cargo pe trei rute: spre Shannon în Irlanda, Milano-Malpensa în Italia și Kölnăn Germania.

Condor operează mai multe zboruri cargo începând din aprilie 2020. Pe lângă bunurile de comerț electronic, compania a transportat în principal echipamente și produse medicale: milioane de măști faciale, costume de protecție și mănuși. De asemenea, o parte din flota Boeing 767 a fost transformată în aeronave destinate exclusiv transportului cargo, iar spațiul din aeronave a fost extins.

Condor-opereaza-transporturi cargo-cu-Boeing-767-300-pentru-DHL-Express-1

Compania a transportat în principal echipamente și produse medicale.

Între timp, 14 dintre cele 16 aeronave Boeing 767 au fost utilizate exclusiv pentru zboruri de marfă. Condor a instruit supraveghetori speciali pentru verificarea standardelor servicilor, asigurând un proces lin.

Pe lângă zborurile cargo, Condor rămâne loial și segmentului leisure: în calitate de cel mai popular transportator de vacanță din Germania, Condor operează rute spre Insulele Canare, Egipt, Cuba, Maldive și Republica Dominicană.

Pentru diviziunea expresă a Deutsche Post DHL Group, parteneriatul face parte dintr-un program de măsuri pentru a asigura livrarea rapidă a volumului foarte mare de produse solicitate la nivel global.

Leave A Reply

Your email address will not be published.