[Concurs] Câştigă două carduri de fidelitate Flying Blue Silver de la Air France KLM

14 779

Update: Câştigătorii sunt: Iulia si Rebreanu Monica. Felicitari! Va rog sa-mi trimiteţi pe email sorin @ airlinestravel.ro numerele cardurilor voastre pentru a le face upgrade la Flying Blue Silver.

random_extragere_card_flying_blue

La începutul acestei luni, Air France-KLM a lansat o aplicație dedicată programului de fidelitate Flying Blue. Până la 31 august 2014, puteţi participa la campania „Viata este mai dulce cu Flying Blue” și să vă scanaţi profilurile de facebook prin intermediul aplicaţiei pentru a vă reaminti pe unde aţi călătorit în 2013. Cu ajutorul aplicaţiei, vă puteţi genera filmuleţul călătoriilor voastre din 2013.

Fiecare utilizator care generează un videoclip este eligibil pentru a câștiga un premiu, în funcție de statutul de membru Flying Blue:

Non membrii Flying Blue care au instalat aplicația Facebook, au avut check-in-uri eligibile în 2013 (în afara tării lor de resedință) și au generat un video, vor putea primi 2000 Mile bonus. Cei care îl distribuie mai departe prietenilor de pe Facebook, vor primi un bonus de 500 Mile.
Non membrii Flying Blue care au instalat aplicația Facebook dar care nu au avut niciun check-in pe Facebook în 2013 pot câștiga 500 de Mile Bonus.

În ambele cazuri, condiția este să adere la programul Flying Blue până pe 31 august și să rezerve cel puțin un zbor operat de AIR FRANCE, KLM sau Tarom până la sfârșitul anului 2014.

Membrii Flying Blue care au instalat aplicația Facebook, au avut check-in-uri eligibile în 2013 (în afara țării lor de resedință) și au generat un video vor fi eligibili pentru a primi un voucher de 50 EUR pentru zborurile inter-continentale.

Pentru cine nu e familiarizat cu programul de fidelitate Flying Blue, mai jos aveţi o scurtă prezentare:

Flying Blue este programul de fidelitate ce aparţine alianţei SkyTeam. Alianţa cuprinde 20 de companii aeriene membre cu drepturi depline (Air France, KLM, TAROM, Aeroflot, Alitalia, Delta, Saudia etc), care operează peste 16 000 de zboruri zilnice spre spre 1052 de destinaţii din 177 de ţări. Cu cât călătoresc mai mult, cu atât beneficiile membrilor cresc, putând astfel să se bucure de servicii create special pentru a le face călătoria mai plăcută.

De fiecare dată când un client își face o rezervare la AIR FRANCE, KLM și Tarom sau la oricare dintre companiile aeriene partenere, câștigă Mile Flying Blue. Tot ce trebuie să facă este să menționeze numărul Flying Blue atunci când rezervă un bilet sau când beneficiază de serviciile unuia dintre partenerii AIR FRANCE, KLM și Tarom.

În funcţie de frecvenţa zborurilor şi a numărului de mile strânse, membrii Flying Blue sunt repartizaţi pe 4 niveluri: Ivory, Silver, Gold şi Platinum.

Flying_Blue

Avantajele cardul Silver Flying Blue:
Acest card reprezintă prima etapă a nivelului Elite şi aduce posesorilor avantaje precum posibilitatea de a lua bagage extra, de a beneficia de 50% mai multe Award Miles pe zborurile SkyTeam sau de a avea acces la liniile speciale SkyPriority. De asemenea, cei care deţin un card Silver Flying Blue se bucură de un statut preferenţial pe listele de aşteptare şi beneficiază de un discount de 25% la clasa Economy Comfort pe zborurile KLM şi Delta. Pentru a trece de la nivelul Ivory la cel Silver, membrii trebuie să atingă un nivel de 25 000 de Level Miles (30 000 în Franţa şi Monaco) sau sa efectueze 15 zboruri SkyTeam.

Concurs
Pentru că îmi place să zbor şi sunt membru Flying Blue, am primit pentru voi două carduri de fidelitate Flying Blue Silver. Cu alte cuvinte, vor exista doi câştigători de card Flying Blue Silver, fără să adune milele corespunzătoare sau să zboare 15 zboruri.

Mecanism concurs
Pentru că mai sunt câteva zile până la 31 august, m-am gândit la un mecanism simplu.

– Accesaţi aplicaţia , generaţi filmuleţul călătoriilor voastre din 2013, sharuiţi materialul rezultat pe pagina voastră de facebook.
– Lăsaţi un comentariu la acest articol cu link-ul filmuleţului vostru sharuit pe facebook.

Concursul se încheie pe 31 augusut, ora 23:59. Pe 1 septembrie voi extrage câştigătorii prin tragere la sorţi cu ajutorul Random.org. Vă sfătuiesc să lăsaţi comentariile cu adrese de email valide pentru a putea lua legătura cu voi, cei ce veţi câştiga.

14 Comentarii
 1. cmimi says
 2. Lucian Balazs says
 3. Vali says

  Gata selectatul, hopa filmuletul, hai cu cardul :))

 4. Ruxi Pricope says
 5. Cristi says

  nu-mi dau seama daca s-a postat comentariul precedent (e posibil sa-l fi postat de 2 ori daca e asa, te rog sa stergi unul dintre ele)

 6. Adina says
 7. Silviu says

  Am trecut prin link, mi-am facut card, insa facebook da ecran alb mai departe. Poate am noroc la tine la concurs. Codul meu de membru este 2114407572

  1. Sorin Rusi says

   ai respectat si pasii de mai sus?:)

 8. Monika M. says
 9. Alina says
 10. rebreanu monica says
 11. Ruxi Pricope says

  Si cine sunt fericitii castigatori? 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published.