Companiile din SkyTeam încurajează testele rapide COVID-19 pentru a restabili călătoriile aeriene internaționale

0 823

Luând în considerare situația actuală la nivel global, cu industria aeronautică aflată în criză, SkyTeam susține apelul Asociației Internaționale a Transportului Aerian (IATA) pentru testarea pentru COVID-19 standardizată înainte de plecare.

Alianța SkyTeam, formată din cei 19 membri ai săi (printre care Air France, KLM, TAROM), pledează pentru îmbunătățirea și implementarea protocoalelor de testare pentru a permite redeschiderea în siguranță a frontierelor și a oferi o alternativă eficientă la perioadele de carantină ce pot apărea.

Companiile din SkyTeam încurajează testele rapide COVID-19

Alianța SkyTeam consideră că testarea rapidă pentru COVID-19, scalabilă și fiabilă, desfășurată în cooperare cu autoritățile aeroportuare locale și organele guvernamentale, va oferi asigurarea necesară redeschiderii frontierelor, oferind în același timp clienților o mai mare liniște.

CEO-ul SkyTeam, Kristin Colvile, a declarat: „Testarea pasagerilor ar aduce beneficii nu numai membrilor noștri, ci și tuturor companiilor aeriene și industriei mai largi a călătoriilor, oferind claritatea atât de necesară pentru a restabili încrederea consumatorilor. Se adaugă la măsurile riguroase de curățenie pe care membrii SkyTeam le-au implementat deja în temeiul angajamentului nostru SkyCare & Protect pentru a ne asigura că zborul este cât mai sigur posibil.

Testarea standardizată, precisă, a pasagerilor ar spori și mai mult programul extins de măsuri de siguranță personală implementat de către cei 19 membri SkyTeam la începutul acestui an, pentru a ajuta la protejarea clienților și a angajaților.

SkyCare & Protect este o serie cuprinzătoare de 15 practici de igienă și sănătate, incluzând igienizarea mai frecventă a aeronavelor, filtrele HEPA instalate pe aeronave, purtarea măștii de protecție pentru pasageri și angajați, acces frecvent la stațiile și șervețelele de igienizare a mâinilor, marcaje de distanță și altele.

Leave A Reply

Your email address will not be published.