Companiile aeriene se pregătesc să reia zborurile spre Seychelles, după ridicarea restricțiilor.

0 267

Companiile aeriene vor relua zborurile spre Seychelles, pe măsură ce insula se va redeschide pentru turism datorită vaccinărilor, incepand cu 25 martie. Compania aeriană națională Air Seychelles va relua zborurile spre Dubai la sfârșitul acestei luni, în timp ce Qatar Airways va mări frecvența zborurilor spre insulă.

Cei care doresc să meargă în vacanță în Seychelles trebuie să prezinte rezultatul negativ al unui test de Covid-19 care să nu fie mai vechi de 72 de ore.

Seychelles se va redeschide pentru turism, din 25 martie. În ianuarie, țara a redeschis granițele doar pentru călătorii vaccinați, fiind una dintre puținele țări care a făcut acest lucru

Companiile aeriene s-au mobilizat pentru a răspunde cererii.

Air Seychelles, care efectuase doar zvoruri cargo și de repatriere, va relua cursele pe 28 martie. Primul zbor spre aeroportul din Dubai va fi pe 28 martie. Zborul va fi operat o dată pe săptămână pentru început, potrivit agenției de știri Seychelles, dar frecvența zborurrilor ar putea fi mărită în funcție de cerere.

Qatar Airways a profitat, de asemenea, de această oportunitate. Transportatorul din Doha va crește frecvența zborurilor în sezonul estival.

În prezent Qatar operează trei zboruri pe săptămână spre capitala Mahè, potrivit Breaking Travel News. Zborurile de la Doha la Mahè sunt în zilele de marți, joi și sâmbătă (2:00 AM – 8:15 AM ora locală). Zborul retur pleacă în aceleași zile la ora 19:00 și ajunge la Doha la ora 23:00.

Având în vedere că Seychelles este o destinație de agrement, Qatar oferă o oportunitate excelentă pentru turiștii care doresc să se înregistreze la hotelurile lor și care speră să petreacă cât mai mult timp în insulă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.